Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Adana Demirspor maçının ardından konuştu. Selahattin Baki, maçın hakemi Ali Palabıyık'ın kararlarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe'den Ali Palabıyık'a sert tepki: Ivan Bebek'i geçti
Fotoğraf: AA

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. İkinci sırada yer alan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de yönetici Selahattin Baki, sert açıklamalarda bulundu.

İşte Selahattin Baki'nin Adana Demirspor maçı sonrası açıklamaları

"Bu akşam sadece bu sezonun değil, son 4-5 sezonun özetini gördük. Ali Palabıyık Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir bu maça. Vücut lisanı, verdiği-vermediği tüm kararlardan her şey ortada. Bir takım daha fazla nasıl katledilebilir? Gol atıyoruz, net bir gol sayılmıyor. 3 tane net penaltımız var, verilmiyor.

"IVAN BEBEK'İN ÖNÜNE GEÇTİ"

"Son dakika beraberliği yakalıyoruz, net bir gol. VAR olmasa, onu da vermemeye kalktı. Başta Fenerbahçeliler, futbol severler iyi hatırlar Ivan Bebek gibi bir şeref, haysiyet yoksunu bir hakem vardı. Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum, onun da önüne geçti."

"KİM VERDİ BU EMRİ?"

"Ali Palabıyık seni kim atadı bu maça? Kim verdi bu emri Fenerbahçe'yi katletmen için? Sayın Büyükekşi soruyorum size! Bu maçın şifresi çözülmeden, Türk futbolcunun şifresi çözülemez. Yeter artık! Sivas-Galatasaray maçında 'ofsaytımsı' skandalıyla şu anki en büyük rakibimize şampiyonluk yolunda 3 puan, bize bu gibi maçlarda 1 puanı zor toparlayacağımız senaryolar. Bir daha Ali Palabıyık'ı Fenerbahçe maçını bırakın, hiçbir Türk takımının alt lig maçında görmek istemiyoruz"