Fenerbahçe, sezonun öne çıkan futbolcuları arasında yer alan Mert Hakan Yandaş, eski oyuncuları Gökhan Gönül ile Caner Erkin ve Filip Novak'ı transfer ettiğini duyurdu. 26 yaşındaki Yandaş'la 4 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilirken, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'e "Yuvana hoş geldin" dendi. Filip Novak'a ise "Çubuklu formamıza hoş geldin" ifadeleri kullanıldı

Fenerbahçe dört futbolcuyu kadrosuna kattı

Süper Lig’de geri bıraktığımız sezonun yıldız isimlerinden olan ve hangi takıma gideceği merakla beklenen Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, transferle ilgili şu bilgilendirme yapıldı:

“Kulübümüz, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 1994 doğumlu futbolcu Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllığına anlaşmıştır. Çubuklu formamızı giyecek Mert Hakan’a büyük ailemize hoş geldin diyor; kendisine camiamızın limit tanımaz sevgisi ve desteğiyle formamız altında nice zaferler diliyoruz.”

2017 yılında Menemen Belediyespor’dan Sivasspor’a transfer edilen ve son yıllardaki performansıyla dikkat çeken Yandaş, daha önce Oyak Renault, Altınordu ve Tire 1922 takımlarında forma giydi. Geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 37 maça çıkan Mert Hakan, 10 gol atıp 5 asist yaptı.

‘YUVANA HOŞ GELDİN GÖKHAN GÖNÜL’

Sarı Kanarya ardından, Beşiktaş forması giyen eski oyuncusu Gökhan Gönül’ün de yeniden Kadıköy’e döndüğünü açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kulübümüz Gökhan Gönül’ü 1+1 yıllığına renklerine bağladı. Çubuklu formamız altında 9 sezonda 6 şanlı kupa kazanan Gökhan Gönül’e, Saracoğlu çimlerinde taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisi ve desteğiyle yaşanacak nice başarılar diliyoruz. Yuvana hoş geldin Gökhan Gönül!”

fenerbahce-mert-hakan-yandas-i-kadrosuna-katti-765379-1.

"ÇOCUKLUK AŞKIMA GERİ DÖNDÜM"

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren eski futbolcusu Caner Erkin'i renklerine bağladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Caner Erkin ile 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Formamızla iki şampiyonluk iki Türkiye Kupası başarıları yaşayan, UEFA Avrupa Ligi Yarı Finali’nde formamızı giyen Caner Erkin’e, yuvana yeniden hoş geldin diyor. Büyük taraftarımızın limit tanımaz desteğiyle Sarı Lacivert formamız altında nice başarılar diliyoruz."

Kulüp televizyonuna konuşan Caner Erkin, "Çok heyecanlıyım. Bir daha camiama, en sevdiğim yere, çocukluk aşkıma döndüğüm için çok farklı duygular içindeyim ve aşırı mutluyum" dedi.

fenerbahce-mert-hakan-yandas-i-ve-gokhan-gonul-u-kadrosuna-katti-765415-1.

FİLİP NOVAK TRANSFERİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe Kulübü, Filip Novak ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Çek savunma oyuncusu Filip Novak, kendisini 3 yıllığına Fenerbahçemize bağlayan sözleşmeye imza attı. Ailemize katılan Filip Novak’a Çubuklu formamıza hoş geldin diyor; kendisine, taraftarlarımızın limit tanımayan sevgisiyle birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

fenerbahce-mert-hakan-yandas-gokhan-gonul-ve-caner-erkin-i-kadrosuna-katti-765426-1.