Fenerbahçe, Ersun Yanal ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktör arayışına başladı. İşte yeni teknik direktör için öne çıkan isimler...

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör adayları arasında hangi isimler var?

Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı.

Son olarak Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışından uzak kaldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Yanal'dan gelen talep üzerine kendisiyle karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, yönetim kuruluyla yapılan istişare doğrultusunda Ersun Yanal'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile oynanacak yarı final ilk maçında sarı-lacivertli takımın başında son kez yer alacağı da aktarıldı.

Fenerbahçe'nin teknik direktör ise şöyle:

EMRE BELÖZOĞLU

fenerbahce-nin-yeni-teknik-direktor-adaylari-arasinda-hangi-isimler-var-695192-1.

Fenerbahçe'nin futbolcusu Emre Belözoğlu'nun, Ersun Yanal'ın ardından teknik direktörlüğe getireceği iddia edildi.

TAYFUN KORKUT

fenerbahce-nin-yeni-teknik-direktor-adaylari-arasinda-hangi-isimler-var-695193-1.

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için ismi geçenlerden bir diğeri de Tayfun Korkut. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tayfun Korkut ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı ve başarı durumuna göre yeni sözleşme imzalanacağı öne sürüldü.

ABDULLAH AVCI

fenerbahce-nin-yeni-teknik-direktor-adaylari-arasinda-hangi-isimler-var-695194-1.

Başakşehir'de uzun yıllar çalıştıktan sonra Beşiktaş'ta kötü bir dönem geçiren Abdullah Avcı'nın ismi de Fenerbahçe ile anılanların arasında.

ROGER SCHMİDT

fenerbahce-nin-yeni-teknik-direktor-adaylari-arasinda-hangi-isimler-var-695195-1.

Fenerbahçe için Alman teknik direktör Roger Schmidt’in en güçlü adaylardan biri olduğu belirtildi. Hakan Çalhanoğlu’nun eski hocası olan Schmidt, Bayer Leverkusen ile başarılı bir dönem geçirmiş ancak Çin’in Beijing Guoan takımında isteneni yapamamıştı.

EROL BULUT

fenerbahce-nin-yeni-teknik-direktor-adaylari-arasinda-hangi-isimler-var-695196-1.

Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yaptıktan kısa süre Alanyaspor'da kendini ispatlayan Erol Bulut öne çıkan aday. Alanyaspor'a oynattığı futbolla beğeni toplayan Erol Bulut'un Fenerbahçe'nin başına geçebileceği ifade ediliyor

JORGE JESUS

fenerbahce-nin-yeni-teknik-direktor-adaylari-arasinda-hangi-isimler-var-695197-1.

Fenerbahçe taraftarlarının uzun yıllardır takımın başında görmek istediği teknik adamlardan biri olan Jorge Jesus, tekrar gündeme geldi. Brezilya ekibi Flamengo ile Libertadores Kupası'nı kazanan Jesus'a sezon sonunda teklif yapılabileceği belirtiliyor.

NİKO KOVAC

fenerbahce-nin-yeni-teknik-direktor-adaylari-arasinda-hangi-isimler-var-695198-1.

İsmi Fenerbahçe ile anılan bir diğer teknik direktör Niko Kovac. 48 yaşındaki teknik direktör son olarak Bayern Münih'te görev yapmış ve Alman devine Bundesliga, Almanya Kupası ve Almanya Süper Kupası kazandırmıştı. Ancak Hırvat hoca, 2019-2020 sezonundaki kötü gidişin ardından kasım ayında gönderilmişti.