Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geleceği Türkiye Kupası final karşılaşmasına 2023-24 yeni sezon formasıyla çıkacak. Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizin efsanesi Çubuklu formamız bu akşam büyük taraftarımızla buluşuyor" denildi.

Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe, Türkiye Kupası finaline yeni sezon formasıyla çıkacak

Fenerbahçe, bugün Türkiye Kupası finalinde Başakşehir ile karşılaşacağı karşılaşmaya yeni sezon çubuklu formasıyla çıkacak.

Futbolda 61. Türkiye Kupası, Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir arasında bugün İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda yapılacak final maçıyla sahibini bulacak. Saat 20.45'te başlayacak mücadele ATV'den yayınlanacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarı yeni sezon Çubuklusuna bu akşam kavuşuyor! Şanlı tarihimizin gözdesi, Fenerbahçemizin efsanesi Çubuklu formamız bu akşam büyük taraftarımızla buluşuyor! Futbol Takımımız bugün Ziraat Türkiye Kupası final maçında 2023-24 yeni sezon formalarımızla sahada yerini alacak; Biricik Çubuklumuz, Türkiye Kupası final maçımızda milyonlarla kavuşacak!" denildi.