Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in gizlice kaydedilen ses kayıtları İspanya'da gündem oldu. Perez'in Real Madrid efsaneleri Iker Casillas ve Raúl González hakkında 'sahtekâr' dediği iddia edildi. Perez'in ayrıca Cristiano Ronaldo ve Jose Mourinho için de 'aptal' dediği aktarıldı.

Florentino Perez'in ses kayıtları ortaya çıktı: Casillas ve Raul sahtekâr, Ronaldo ve Mourinho aptal

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in gizlice kaydedilen ses kayıtları İspanya'da gündem oldu.

El Confidencial gazetesi tarafından ortaya çıkarılan ses kayıtlarında Perez, "Casillas, Real Madrid ayarında bir kaleci değil. Asla değil ve hiçbir zaman da olamayacak. Tarihimizin en büyük hayal kırıklıklarından biri. Problem şu ki, insanlar Iker’i çok seviyor, tapıyor, onunla konuşuyor ve çok savunuyor” dediği aktarıldı.

Fanatik'in aktardığı habere göre, Perez’in, “Real Madrid tarihinin en büyük sahtekarlarından biri Casillas, diğeri de Raul! Sahtekarlık deyince Raul ilk sırada gelir, Casillas da ikinci. Bunlar çok büyük benciller. Kulübü değil kendilerini düşünürler” dediği öne sürüldü.

Perez'in şunları ifade ettiği belirtildi: “Başarıyı istiyorsan Raul ve Casillas ile devam etmeyeceksin. Devam edersen hata yaparsın. Seni yüz üstü bırakırlar.”

"RONALDO VE MOURİNHO ŞIMARIK"

florentino-perez-in-ses-kayitlari-ortaya-cikti-casillas-ve-raul-sahtekar-ronaldo-ve-mourinho-aptal-899137-1.

Perez'e ait gizlice kaydedilen ses kayıtlarını yayımlamasının yankıları sürerken, bu skandala yeni bir bölüm daha eklendi.

Goal Türkiye'den Uğur Aktan'ın haberine göre, Ekim 2012'de gerçekleşen iki farklı görüşmede Jose Mourinho ve Cristiano Ronaldo'ya yönelik eleştirilerde bulunan Perez, iki Portekizli hakkında şunları söylediği aktarıldı:

"Cristiano Ronaldo bir deli. Aptal ve hasta bir adam. Tam bir çılgın. Bu adam kesinlikle normal değil. Berbat bir egosu var. Hem Mourinho hem de Ronaldo farklı bir tarza sahip olsalar çok daha fazla para kazanabilirlerdi ama bunu göremeyecek kadar şımarıklar. Menajerleri Jorge Mendes onlarla ilgili hiçbir şeyi kontrol edemiyor. Sıfır etkiye sahip. Röportajlarını bile organize edemiyor."