13-15 Kasım'da gerçekleşecek Formula 1 Türkiye Grand Prix'inin bilet fiyatları açıklandı.

Formula 1 İstanbul Grand Prix bilet fiyatları belli oldu


Dünyanın en popüler motor sporları organizasyonu Formula 1'de (F1) 2011 yılından bu yana ilk defa Türkiye'de yarış düzenlenecek. İstanbul Park yeniden Formula 1’e kavuşurken bilet fiyatları belirlendi.

Biletix üzerinden 15 Eylül Salı günü saat 12:00'de satışa çıkacak biletler, üç günlük kombine olarak ilk 24 saatte 90 lira ile 1900 lira arasında, sonrasında ise 120 lira ile 2 bin 750 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak, yaptığı açıklamada "Türkiye'nin çok özlediği bu organizasyon için halkımızı da mutlu etmek amacıyla büyük çaba sarf ettik. Formula 1 yönetimiyle bilet fiyatlarına ilişkin yoğun görüşmeler yaptık. Bu çaba sayesinde dünyanın en heyecanlı pisti Intercity İstanbul Park'a özel, dünyanın en ucuz Formula 1 biletlerini halkımızla buluşturacağız. Tüm dünyanın büyük heyecanla takip edeceği bu yarışın biletlerini, ülkemizde her bütçeye uygun aralıklarla satışa sunuyoruz." dedi.

Toplam 14 farklı kategoride satışa sunulacak olan Formula 1 biletleri, antrenman, sıralama turları ve yarış gününü kapsayacak şekilde kombine olarak alınabilecek. Intercity’nin kuruluşunun 30’uncu yılına özel olarak günlük 30 TL olmak üzere en ucuz kombine biletin 90 TL’ye ulaşılabileceği dev organizasyonda fiyatlar kategorilerine göre 1.900 TL’ye kadar çıkıyor.

formula-1-istanbul-grand-prix-bilet-fiyatlari-belli-oldu-779632-1.

Formula 1'de Türkiye Grand Prix 13-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si, S Sport ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden canlı olarak izleyiciyle buluşacak.