Frankfurt'ta 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek olan "Merdan Yanardağ Vakası ve Avrupa: Neredeyiz, Nereye Gidiyoruz?” başlıklı panelde Yanardağ'ın tutuklanma sürecine giden yol tartışılacak.

Kaynak: Haber Merkezi
Frankfurt’ta Merdan Yanardağ paneli gerçekleşecek

Gazeteci-yazar Merdan Yanardağ’ın geçtiğimiz günlerde tutuklanmasının yankıları sürüyor.  

Frankfurt’ta bulunan Haziran Kültürevi’nde Yanardağ'ın tutuklanmasına dair gerçekleşecek olan panelde Merdan Yanardağ'ın tutuklanma sürecinde yaşananlar ele alınacak.

9 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek panelde, çalışmalarını Almanya’da sürdüren yazar Yener Orkunoğlu ile BirGün yazarı Gürsel Köksal ve Osman Çutsay sunum yapacak.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Yanardağ’ın tutuklanması ve sonrasında yaşanan gelişmeler çeşitli boyutlarıyla ele alınacak.  

"Merdan Yanardağ Vakası ve Avrupa: Neredeyiz, Nereye Gidiyoruz?” başlıklı panelde, olayların Türkiye içindeki anlamından çok Avrupa’nın bu tür olaylara bakışı ve nereden nereye gidildiği tartışılacak. İzleyiciler görüş belirtip sorular da yöneltebilecek. 

"HAZİRAN Kültürevi Frankfurt, Hausener Obergasse 5H, 60488 Frankurt-Main” adresindeki etkinlik 9 Temmuz 2023 Pazar günü, saat 17:30’da başlayacak.