Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Şubat Ayı olağan toplantısında, depremin ilk gününden beri bölgede olan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e teşekkür edilerek alkışlandı.

Galatasaray Divan Kurulu'nda Volkan Demirel alkışlandı

Galatasaray Şubat ayı Divan Kurulu Toplantısı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda yapıldı. Kulübün deprem felaketi sonrası düzenlediği kampanyalar anlatılırken toplantıda Volkan Demirel'e teşekkür edildi.

Kahramanmaraş merkezli olan ve çevre illerde de büyük hasara neden depremlerde etkilenen vatandaşlarla Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, yardım çalışmalarına devam ediyor.

Deprem sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yayınlar yapan ve insanları yardıma teşvik eden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, takımı ile İstanbul'a geldikten sonra tekrar Hatay'a döndü.

Şehirde yardım çalışmalarını sürdüren ve depremzedelerin her türlü ihtiyaçlarıyla ilgilenen Volkan Demirel, Galatasaray Divan Kurulu'nun bugünkü toplantısında gündemdeydi.

VOLKAN DEMİREL'E TEŞEKKÜR

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu şubat ayı olağan toplantısında, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e teşekkür edildi.

Divan Kurulu Üyesi Can Çobanoğlu, "İlk uyarı fişeğini atan Volkan Demirel kardeşimin gözlerinden öpüyorum. Takımı hiç önemli değil. Yüreğinde hissettiği bayrak sevgisi önemli. Ona ve ailesine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'in adı okunurken üyeler alkışladı.

(DHA)