Galatasaray Kulübü ise İspanyol sol bek Angelino'nun kiralık transferi konusunda Leipzig Kulübü ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını açıkladı. Gazeteci Fabrizio Romano ise Angelino'nun bugün (12 Temmuz Çarşamba) İstanbul'a geleceğini yazdı. Galatasaray taraftarına mesaj gönderen Angelino ise Galatasaray'a dahil olacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Kaynak: AA
Galatasaray duyurdu: Angelino ve kulübü Leipzig ile görüşmelere başlandı

Galatasaray Kulübü Angelino'nun kiralık olarak transferi konusunda Bundesliga temsilcisi Leipzig ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Gazeteci Fabrizio Romano da oyuncunun gün (12 Temmuz Çaarşamba)  içerisinde İstanbul'a geleceğini aktardı. 

Romano, Bundesliga ekiplerinden Leipzig'de forma giyen Angelino'nun 7-8 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile kiralanacağını kaydetti. 

Manchester City altyapısında yetişen Angelino, skora yaptığı katkı ile dikkat çeken bir sol bek oyuncusu. Kariyeri boyunca 329 maça çıkan oyuncu 23 gol 76 asistlik performans gösterdi.  

Oyuncu geçen sezon 35 resmi maça çıkarken 1 gol ve 12 asistlik katkı sağladı. 

ANGELİNO'DAN GALATASARAY TARAFTARINA MESAJ

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı İspanyol futbolcu Angelino, sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

Galatasaray Kulübünün sosyal medya hesabından yayımlanan görüntülerde heyecanlı olduğunu belirten Angelino, "Merhaba Galatasaray taraftarları. Aranıza katılacağım için çok heyecanlıyım. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.