Galatasaray'da teknik direktörlüğe getirilen Okan Buruk için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Okan Buruk, "Galatasaray olarak hedeflerimiz hiçbir zaman değişmez, değişmeyecek. Bu seneki tek hedefimiz şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Bu seneki tek hedefimiz şampiyonluk
Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü, futbol A takımı teknik direktörlüğe getirilen Okan Buruk için imza töreni düzenledi.

Nef Stadı'nda düzenlenen imza törenine sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile teknik direktör Okan Buruk katıldı.

Törende açıklamalarda bulunan Başkan Özbek, "Galatasaray için yeni bir başlangıç ve uzun vadeli planlarımızın ilk adımı için bir araya geldik" dedi.

Buruk'un teknik direktörlük kariyerinde elde ettiği başarılara değinen Özbek, "Galatasaraylı Okan Buruk'un yuvasına dönmesinin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Okan kardeşimin bugün burada bizimle olmasının sebebi sadece Galatasaraylı olması değil. Daha önce yakaladığı başarılar ile burada olmayı, bu kulübe hizmet etmeyi fazlasıyla hak ediyor. Galatasaray'ın gelenekleri içinde yetişen, Galatasaraylılığını her zaman gururla ifade eden Okan hocamızla imza atıyoruz. Galatasaray'ın içindeki değerleri daha güçlü bir şekilde koruyabilmemiz için imzanın çok önemli olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

BURUK: BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİ BİR GÖREV

Okan Buruk, Galatasaray Teknik Direktörlüğü'nün kendisi için çok önemli ve değerli bir görev olduğunu söyledi.

Sözlerine, "Büyük Galatasaray taraftarına saygılarımı, sevgilerimi ve hedeflerimizin ne kadar büyük olduğunu anlatarak başlamak istiyorum" diyerek giren Buruk, "Benim için çok önemli ve değerli bir görev. Bu göreve layık görüldüğüm için başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Buruk, şampiyonluk hedeflediklerini aktararak, "Galatasaray olarak hedeflerimiz hiçbir zaman değişmez, değişmeyecek. Bu seneki tek hedefimiz şampiyonluk. Bunun için elimizden gelenin en fazlasını ortaya koyacağız. Geçen sezonun taraftarımız üzerinde yaşattığı mutsuzluğu en kısa zamanda ortadan kaldırmak için çalışacağız. İlk hedefimiz işimizi doğru yapmak, taraftarımızı heyecanlandırmak" şeklinde görüş belirtti.

Transfer beklentisini dile getiren 48 yaşındaki teknik direktör, "Taraftarımızın büyük bir transfer beklentisi var. Ben de hoca olarak transfer üzerine yoğunlaşmış durumdayım. Başkanımız ve yönetimimiz iyi bir kadro oluşturmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Galatasaray taraftarının hak ettiği mutluluğu, güzel günleri, kazanan, sahada her şeyini veren, dominant, rakiplerine karşı üstünlük kuran bir takım ortaya koymaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.