Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Amacım uzun yıllar burada kalmak. Doğru işler yapmak için çalışıyoruz. Uzun yıllar kalırsak kulüp de yaptığımız işlerden memnun biz de memnunuz demektir" açıklamasını yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Torrent: Amacım uzun yıllar burada kalmak

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, uzun yıllar sarı-kırmızılı takımda kalmayı amaçladığını söyledi.

İspanyol teknik direktör, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde medya mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi.

Teknik direktörlerin bavulları sürekli hazır yaşadığını aktaran 59 yaşındaki teknik direktör, "İşin gerçeği bu. Çünkü futbolda nedenlere değil, sonuca bakılır. Ben, 'Sezon öncesi çalışmayacağım takım almam.' diyordum ama bazı takımlara 'Hayır' diyemezsiniz. Galatasaray onlardan biri" diye konuştu.

Kendisinin birçok yabancı teknik adamdan farklı olduğunu dile getiren Domenec Torrent, "Amacım uzun yıllar burada kalmak. Doğru işler yapmak için çalışıyoruz. Uzun yıllar kalırsak kulüp de yaptığımız işlerden memnun biz de memnunuz demektir. Bazı yabancı teknik adamlar için çalıştığı yer fark etmez. 'Ha burada çalışmışım, ha şurada.' derler. Ben böyle değilim. Aidiyet hissederim" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, Spor Toto Süper Lig'de çıktıkları 3 maçı da kaybettiklerini hatırlatarak, "Şu anda bu kadar sıkıntı olmasına karşın kulübün bana karşı sıcaklığı çok güzel. Galatasaray'ın teknik direktörü olmak, bir meydan okumadan ziyade, bir fırsat. Türkiye dışında Galatasaray'ın ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz? Türk futbolu, Türk takımı dediğinizde akla ilk Galatasaray geliyor. Başka kulüpler de var ama bilinen ilki Galatasaray. Bu kulüpten bahsettiğinizde bütün dünya tanıyor. Avrupa'da kupa kazanmış, 4 yıldızlı tek takım" şeklinde görüş belirtti.