Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, servis ettiği kokteyller için “Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun” dediği garson konuştu. Fenerbahçe Başkanı'nın şaka yaptığını söyleyen garson, konuştuğu kişinin Ali Koç olduğunu fark edemediğini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi
Garson, 'iddiaya girdiği' Ali Koç’u tanıyamamış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yayınlanan bir videoda kokteyl servis eden Mertcan Kanmaz isimli garsona "Ne bunlar?" diye sordu. Koç, garsonun "Kokteyl" yanıtını vermesinin ardından, "Ne var içinde? Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun" dedi. Oradan ayrılan garson bir daha Ali Koç’un yanına dönmedi.

Beyaz TV'ye konuşan Mertcan Kanmaz, diyalogu yaşadığı kişinin Ali Koç olduğunu fark etmediğini söyledi. 

Kanmaz yaşananları şöyle anlattı:

"Biri arkamdan dokundu omzuma. Ali Koç içinde ne olduğunu sorunca ben de bilemedim. Bilemediğimi görünce 'Bir iddiaya girelim' dedi. Videodan sonraki kısımda 'Git öğren gel' dedi. Ben öğrendim ama sonra yanına gitmedim. Karanlıkta kim olduğunu da çok görmedim zaten. Ali Koç olduğunu bile fark etmedim.  Biz orada günübirlik çalışıyorduk. Şirket videoyu atınca o kişinin Ali Koç olduğunu öğrendim. Milyonlarca da izlenmiş insan garip hissediyor. 

'ŞAKA AMAÇLI SÖYLEDİ'

Olay tamamen yanlış anlaşılma. Gerçekten o amaçlı söylemedi. Şaka amaçlı söylemişti. Ben şahsen kendim yaşadığım için. Başkan öyle bir şey yapmadığı için ben kendimi suçlu hissettim. Yanlış bir şey söyleseydi ben kendimi güzelce ifade ederdim. Daha fazla linç edilmesini istemiyorum."