Gaziemir Belediye başkanı Halil Arda, bugün BirGün İzmir ekibini öğle yemeğine davet etti. Arda, BirGün'ün dijital abonelik BirGün'ün dijital abonelik kampanyasına destek kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Arda, BirGün'e dijital aboneliğini gerçekleştirdi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan BirGün'e destek

BirGün gazetesinin başlattığı dijital abonelik kampanyasına destek her geçen gün artıyor. Özgür basının önündeki engellerin günden güne arttığına ve yaşam haklarının ellerinden alındığına dikkat çeken Arda, herkesi BirGün'e ve özgür basına destek olmaya çağırdı.

İzmir Gaziemir Belediye başkanı Halil Arda, bugün BirGün'ün dijital abonelik kampanyasına destek kapsamında BirGün İzmir ekibini öğle yemeğine davet etti. Davet sırasında BirGün'e dijital aboneliğini de gerçekleştiren Arda, yüm yurttaşları özgür basına destek olmaya çağırdı.

Kampanyayla ilgili sosyal medya hesabından da açıklamalarda bulunan Arda, "Özgür basına yönelik baskılar her geçen gün artarken ben de #BirGünBenim diyorum. Halkın haber alma hakkı için mücadele veren ve büyük baskılar nedeniyle zor günler geçiren Birgün Gazetesi’nin İzmir ekibi ile dayanışma yemeğinde buluştum. Ayrıca gazetemizin başlattığı kampanyaya dijital abonelikle destek oldum. Basılı gazeteyi almaya da devam edeceğim. Tüm yurttaşlarımı “#BirGünBenim” demeye ve özgür basına destek olmaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı.