Geleceğimiz nerede?

Genç BirGün

Pandemi, açlık, geleceksizlik bve ekonomik krizle boğuşan halk, iktidar tarafından gün geçtikçe yoksulluğa mahkûm edilirken kendi çocuklarına ise kapıları sonuna kadar açık.

Son dönemde iktidarın tüm nimetlerinden faydalanan AKP’lilerin çocukları, lüks ve şatafat dolu yaşamlarıyla sık sık gündeme geliyor.


1- Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, 21 Nisan’da kullanıcılara internet erişimini kapatıp İstanbul’dan Arnavutluk’a kaçtı.

Hakkında kırmızı bülten çıkartılan Özer’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile fotoğrafı ortaya çıktı.

Faruk Fatih Özer’in kaçırdığı para: 2 milyar dolar

2- Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AKP’li Ahmet Arslan’ın yeğeni Cafer Burak Arslan’ın da fotoğraflarında sık görülen, AKP’lilerin lüks yaşantısında en çok göze çarpan ve birbirlerine ‘hediye’ etmeyi çok sevdikleri Rolex saat ve Moncler mont: 20 bin avro Rolex saat ve 9 bin 750 TL Moncler mont.

3- AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek adlı şahsın sosyal medyadaki çanta dolusu paralar ve lüks araçlarla yaptığı paylaşımlar gündeme geldi. Hakan Tek’in sosyal medya paylaşımlarında görülen araçlardan biri olan Maserati lüks otomobil: Yaklaşık 3 milyon TL.

4- AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Birinci’nin Vuitton atkısı: 750 dolar.

5- Binali Yıldırım’ın lüks yaşantısı ve gemicikleriyle tanınan oğlu Erkan Yıldırım’ın ilk gemisi: 445 bin avro.

gelecegimiz-nerede-874146-1.