CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, üzerinde deniz feneri bulunan 150 adet özel kravat yaptırdı.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, üzerinde deniz feneri bulunan 150 adet özel kravat yaptırdı. Genç, kravatları haftaya yapılacak CHP Grubu’nda başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere milletvekillerine armağan edecek.

Uzun bir süredir Meclis’te minyatür deniz feneriyle dolaşan ve Meclis Genel Kurulu’na ve basın toplantısı salonuna da deniz feneriyle katılan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, son günlerde de özel yaptırdığı ve üzerinde deniz feneri figürü olan kravat takmaya başladı.

Deniz Feneri Davası'na yönelik tepkisini dile getiren Genç, milletvekillerine armağan etmek üzere de 150 tane deniz fenerli kravat yaptırdı.

Genç, kravatları CHP’li bütün milletvekillerine armağan edeceğini belirterek “150 tane kravat yaptırdım. Herhalde önümüzdeki grupta kravatları vereceğim.Kravatların üzerinde deniz feneri var” dedi.

Genç, üzerinde deniz feneri olan kravatların dışında başka sembollerde kravatlar da yaptıracağına işaret etti.
Söz konusu deniz fenerli kravatları diğer partilere mensup milletvekillerine armağan edip etmeyeceğine yönelik soruya da Genç, “İsterlerse veririz, var. Verip de takmazlarsa ne olur, yazık değil mi?” dedi. ANKA

NE OLMUŞTU?

Deniz Feneri Soruşturması çerçevesinde ‘örgütlü üyeliği’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla işlem başlatan savcıların görevden el çektirilmesinin ardından, yeni savcılar iddianamelerini geçen günlerde tamamlamıştı.  İddianamede bu suçlamalar yer almamıştı.