Değerli dostumuz, BirGün gazetesi olarak başlattığımız üyelik kampanyamız üçüncü yılını doldurdu. Kampanyamız, bu üç yılda gazetemize nefes verdi. BirGün okurları elini taşın altına koydu ve döviz artışına bağlı olarak başta kâğıt olmak üzere artan maliyetlere karşın halkın gazetesi ayakta kalmayı başardı. Soğanın, biberin, patatesin bile karaborsaya düştüğü bu kriz günlerinde ayakta kalmak bile bizim için […]

Gerçeğin sesini birlikte büyütelim

Değerli dostumuz,

BirGün gazetesi olarak başlattığımız üyelik kampanyamız üçüncü yılını doldurdu. Kampanyamız, bu üç yılda gazetemize nefes verdi. BirGün okurları elini taşın altına koydu ve döviz artışına bağlı olarak başta kâğıt olmak üzere artan maliyetlere karşın halkın gazetesi ayakta kalmayı başardı. Soğanın, biberin, patatesin bile karaborsaya düştüğü bu kriz günlerinde ayakta kalmak bile bizim için önemliydi.

Ama bununla yetinmedik. Son bir yıl içerisinde gazetemizin basılı alandaki tasarımını değiştirdik. Mutfak ekibimize tecrübeli, aynı zamanda da dinamik arkadaşlarımızı dâhil ettik. Dijital alana da eğildik. İnternet sitemizi yeniledik; daha sade ve modern bir tasarıma kavuşturduk. Ayrıca BirGün Medya’nın YouTube kanalı BirGün TV üzerinden video içeriklerini ve farklı konu başlıklarındaki programlarımızın sayısını artırdık.

Okurlarımızın haberlerimize daha kolay ulaşabilmesi için mobil uygulamamızı da geliştirmeye devam ediyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde mobil uygulamamızdaki yenilikleri de siz sevgili okurlarımızla buluşturmayı hedefliyoruz.

Bu süreçte gazetemize sunduğunuz katkılar ve verdiğiniz moral için siz kıymetli okurlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz de korkusuzca, cesaretle haberlerimizi, makalelerimizi sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz

Bugüne kadar birlikte yaptıklarımız elbette önemliydi. Ancak hepimiz biliyoruz ki yeterli değil. Daha fazlasını yapabileceğimizin, daha da önemlisi bunu yapmaya mecbur olduğumuzun farkındayız. Yeni okurlarımızla buluşmak ve etki alanımızı genişletmek istiyoruz.

Ülkede geçtiğimiz bir yıl içerisinde oldukça önemli gelişmeler yaşandı. Meşruluğu sorgulanan seçimler silsilesinin ardından oluşan “tek adam” rejimine paralel olarak medya da “tek sesli” hale getirildi. BirGün, medyadaki iktidar yanlısı tekelleşme karşısında her zaman olduğu gibi halkın geniş kesimlerinin soluğu olmaya çaba gösterdi. Bu çabayı daha da güçlenerek sürdürmek istiyoruz.

İyimser bir tahminle en az iki üç yıl sürecek bir ekonomik krizle karşı karşıyız. Bu da BirGün gibi patronsuz bir gazetenin sadece satışla ve sınırlı ilan gelirleri ile yaşamasını olanaksız hale getiriyor. Bu açıdan abonelik kampanyamıza vereceğiniz katkı BirGün için çok önemli. Sadece gazete için değil ülkedeki demokrasi ve özgürlük rüzgârının ivme kazanması açısından da öyle… Yayınlarımızı kimseden korkmadan ve düzenin egemenlerine meydan okuyarak sürdürebilmemizin tek yolu, BirGün’e inanan okurlarımızın sunacağı desteklerdir.

Kampanyamıza katılarak, BirGün’ü büyütme mücadelemize omuz verecek tüm okurlarımıza şimdiden teşekkür ederiz. Sizlerden aldığımız güçle, doğruları yazma konusundaki ısrarımızı ve cesaretimizi sürdüreceğiz.

Sevgi ve dayanışmayla…

Gazetemizin abonelik kampanyasına ulaşmak için tıklayınız…