Netflix’in en çok izlenen dizisi unvanına sahip Squid Game’den iki haber var. Dizideki yarışmanın gerçek versiyonu kasımda gösterime girecek. Öte yandan dizinin 2. sezonunun fragmanı da yayınlandı.

Kaynak: Haber Merkezi
Gerçek Squid Game’den ilk fragman: Yarışmanın yayın tarihi belli oldu

Netflix, tüm zamanların en çok izlenen dizisi unvanına sahip Squid Game’in gerçek yarışma dizisi “Squid Game: The Challenge”tan ilk fragman yayınlandı. Yarışma, Kasım 2023’te yayında olacak.

Independent Türkçe’de yer alan habere göre, yaklaşık 30 saniyelik kısa fragman, 17 Haziran Cumartesi günü Brezilya'nın Sao Paulo kentinde düzenlenen Netflix'in küresel hayran etkinliği Tudum'da gösterildi.

Fragmanın hemen başında, drama dizisinin hayranlarının tanıyabileceği kırmızı tulumlar giyip maskeler takmış insanlar görülebiliyor. Buradan sonra film, Squid Game'i izleyenlere tanıdık gelecek bazı replika setlerin yapımına göz atma fırsatı sunuyor.

Yapım aşamasındaki setin görüntüleri sırasında "Dünyanın en kötü şöhretli oyunu gerçeğe dönüşüyor" yazısı yanıp sönüyor. Ardından, dizide de olduğu gibi yeşil eşofmanlı insanların kapıdan çıktığı görülüyor.

Dizinin fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Squid Game: The Challenge adlı yarışmada, dizide oynanan oyunlarda gerçek hayatta yarışacak 456 kişi yer alıyor. Yarışmaların sonuçlarının dizidekilere benzemesi için yarışmacılar, elendiklerinde patlayan sahte kan paketleri takacak.

Bu 456 yarışmacı, 4.56 milyon dolarlık nakit ödül için yarışmak üzere dünyanın dört bir yanından seçildi. Dizinin bölümleri, bu yıl Britanya'da bir hargarda çekildi

Merakla beklenen Squid Game: The Challenge, kasımda Netflix'te yayımlanacak.

SQUİD GAME DE 2. SEZONUYLA DÖNÜYOR

Öte yandan fenomen dizi de 2. sezonuyla geri dönüyor.

Netflix’in düzenlediği etkinlikte dizinin 2. sezonunun fragmanı yayınlandı, oyuncular tanıtıldı.

Squid Game 17 Eylül 2021'de Netflix'te yayın hayatına başladı ve küresel bir fenomen haline geldi. Dizi, 28 günde 1,65 milyar saatten fazla izlendi ve 111 milyon hesaba ulaşarak Netflix'in başlangıçta 100 milyon aboneye ulaşan ilk dizisi oldu. Hâlâ Netflix'in en çok izlenen dizisi olma unvanını elinde bulunduruyor.

Dizinin ikinci sezonunun yayın tarihi henüz belli değil.