Android'in uygulama mağazası Google Play yeni özellikler ile çok yakında güncellenecek. Google Play Store v5.12 ile gelecek olan tüm yenilikler ve APK dosyası haberimizde.

Google Play'e yeni özellikler geliyor

Google, Android'in uygulama mağazası Google Play Store'a yeni özellikler ekleyerek kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarma uğraşına devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda güncellenerek daha yumuşak hatlara sahip olan Google Play Store, önümüzdeki günlerde bir güncelleme daha alarak bu sefer de yeni özellikleri kullanıcıları ile buluşturacak.

HEDİYE UYGULAMA
Google Play'e gelen bir diğer yenilik ise hediye özelliği. Artık Google Play Store'daki uygulama veya oyunları arkadaşınıza hediye edebileceksiniz. Uygulamanın yanında yer alan hediye et butonuna tıklayıp, arkadaşınızın e-mail adresini yazarak hediye etme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

KREDİ KARTINI TELEFONA OKUTMAK YETERLİ
Kredi kartı ile ödeme sistemini bir adım öteye taşıyan Google, artık ücretli uygulamaları satın alımlarda kredi kartınızı Google Wallet'a kaydetmenizi istemeyecek. NFC destekli Android telefonlarda ücretli uygulama satın almak istediğiniz zaman kredi kartınızı telefona okutmanız yeterli olacak.