61 yaşındaki Grammy ödüllü Joe Diffie, geçen hafta teşhis konulmasının ardından koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Grammy ödüllü müzisyen Joe Diffie koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Grammy ödüllü 61 yaşındaki Joe Diffie, 29 Mart'ta koronavirüsün yol açtığı komplikasyonlar nedeniyle hayata veda etti. Diffie'nin sözcüsü "Ailesi bu zamanda mahremiyetlerine saygı gösterilmesini bekliyor" açıklamasını yaptı.

Ünlü müzisyen, 27 Mart Cuma günü, kendisine koronavirüs teşhisi konulduğunu açıklamış, “Uzmanların bakımı altındayım ve şu anda tedavi görüyorum. Ailem ve ben şu zamanda mahremiyetimize saygı gösterilmesini bekliyoruz. Bu salgın sırasında toplumdan ve tüm hayranlarımdan uyanık, temkinli ve dikkatli olmalarını hatırlatmak istiyorum” demişti.

Country müzik sanatçısı olan Amerikalı müzisyen Diffie, bugüne kadar 7 stüdyo abümü, Mr. Christmas albümü ve en iyi parçalarından oluşan bir albüm yayınlamıştı. Diffie, 1993 yılında Grammy ödülüne layık görülmüştü.

Diffie, Home, If the Devil Danced (In Empty Pockets),Third Rock From the Sun, Pickup Man ve Bigger Than the Beatles şarkılarıyla tanınıyordu.