166 gündür kayıp olan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, Gülistan’ın en son birlikte görüldüğü ve şüpheli olan Zaynal Abakarov’un telefonun incelendiğini belirterek, ‘’Yapılan incelemede Abakarov, telefonuna el konulacağını öğrendiği gün Gülistan’a mesaj yazmaya başlıyor. Bu bilgiyi ona kim verdi?’’ diye sordu

Gülistan Doku'nun ablası: Zaynal Abakarov'a bilgiyi kim verdi?

Dersim'de 5 Ocak tarihinden bu yana haber alınamayan Gülistan Doku'yu arama çalışmaları devam ediyor. Doku’nun en son birlikte görüldüğü ve şüpheli olarak görülen Zaynal Abakarov’un telefon incelemesi yapıldı.

Halktv.com.tr'den İrem Yıldırım'a konuşan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, son gelişmelere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aygül Doku, Gülistan’ın en son birlikte görüldüğü ve şüpheli olan Zaynal Abakarov’un telefon incelemesinin yapıldığını belirtti. Aygül Doku, ‘’Yapılan incelemede Zaynal Abakarov, telefonuna el konulacağını öğrendiği gün Gülistan’a mesaj yazmaya başlıyor. Bu bilgiyi ona kim verdi?’’ diye sordu.

Aygül Doku, yapılan incelemeler esnasında başka bir numaranın daha ortaya çıktığını ifade ederek, bu numarayı aradığını ve karşısına E.Y.’nin çıktığını belirtti. Abla Doku, E.Y'ye Zaynal Abakarov ile konuşmak istediğini söylediğinde E:Y.’nin ona izin vermediğini söyledi. Doku, babanın dosyaya müdahale etmeye çalıştığını da savundu.

ATLASAYDI, ATLADIĞI YERDE OLACAKTI

Gülistan Doku’yu arama çalışmalarında üç kişinin cansız bedenine ulaşıldığını anımsatan abla Doku, ‘’3 kişinin cenazesi kaybolmadı, Gülistan’ın cenazesi mi kayboldu? Munzur Nehri bir Gülistan’ı mı yuttu? Atlasaydı atladığı yerde olacaktı.’’ dedi.