Hackerlar Game of Thrones'la dalga geçiyor!

Game of Thrones yapımcısı HBO zor günler geçirmeye devam ediyor. GoT sızıntılarının ardındaki grup ortaya çıkarken, şirketin sosyal medya hesapları da hacklendi!

Shiftdelete'in haberine göre, Game of Thrones belki de dizi tarihindeki en zorlu dönemlerinden birini yaşıyor. Dizinin izleyici rakamları coşarken, bir yandan da elindeki içeriğin internete sızdırılmaması için HBO tarafında büyük bir çaba söz konusu. Peki, ne kadar başarılı olabiliyorlar? İşte o taraf biraz sıkıntılı.

Game of Thrones hack skandalında artık bir sonraki aşamaya geçildi. Sızıntılar tüm hızıyla sürerken, en son olarak yeni bölüm HBO içerisindensızdırılmıştı. Şimdiyse şirketin resmi sosyal medya hesapları hacklendi.

Aynı zamanda Game of Thrones'un hack olaylarında bir köşe taşı anlamına geliyor. En son Hindistan'da tutuklanan şüphelilerden sonra, ilk kez bir hack grubu yaşananları üstlendi. OurMine isimli Suudi Arabistan çıkışlı bir hack grubu saldırıların sorumluluğunu üstlendi.

Olayın hemen ardından silinen tweet ise HBO'nun güvenlik altyapısı ile dalga geçiyordu. İşte o tweet:

"Selam, OurMine burada. Biz sadece sizin güvenliğinizi test ediyorduk, HBO ekibi, güvenlik seviyenizi yükseltmek için lütfen bizimle iletişime geçin."

Bu olayın hemen ardından #HBOhacked hashtag'i hızlı bir şekilde TTolurken, şu an bile insanlar dünyanın dört bir yanında bu olayları konuşuyor.