Geçmişte EYT'lilere destek mitingine katılan sanatçı Haluk Levent, "EYT'li dostlar Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan 1 öğrenci okutacağız' O gün bugün işte" diye mesaj paylaştı.

Haluk Levent'ten EYT'lilere: O gün işte bugün
Fotoğraf: AA

AHBAP Derneği'ndeki çalışmalarla adından sıkça söz ettiren sanatçı Haluk Levent, emeklilikte yaşa takılanların (EYT) verdiği, "öğrenci okutma" sözünü hatırlatarak, "Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan 1 öğrenci okutacağız. O gün bu gün işte" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü toplantının ardından yaptığı açıklamada, EYT'de herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını söylemişti. Yapılan düzenleme ile 2 milyon 250 bin kişi emeklilik hakkı kazanırken, şarkıcı Haluk Levent'ten konuya ilişkin bir paylaşım geldi.

Ünlü şarkıcı, twitter hesabından EYT'lilere seslendi.

Levent, paylaşımında, "EYT'li dostlar! Ankara'da size desteğe gelmiştim. Ne demiştiniz? 'İlk aylığımızdan 1 öğrenci okutacağız' O gün bugün işte. Ahbap Derneği'ne öğrenci bursları için bağışlarınızı bekliyoruz" mesajını yazdı.

EYT'liler, 3 yıl önce yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için Ankara'da bir araya gelmişti. Haluk Levent de mitinge katılarak, EYT'lilere destek olmuştu.