Sosyal medyada kendilerine yönelik yapılan tespitlere canlı yayında yanıt veren Hande Fırat, “Biz yalaka falan değiliz” dedi. Hande Fırat’ın konuşmasının sonunda Emin Pazarcı, “Biz değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin” dedi.

Hande Fırat ‘Biz yalaka değiliz’ derken Emin Pazarcı araya girdi: Kendi adına konuş

İktidara yakın yayın yapan CNN Türk kanalında ‘Gece görüşü’ adlı programı sunan Hande Fırat, kendilerine yönelik eleştirilere yanıt verirken Emin Pazarcı ile ilginç bir diyalog gerçekleşti. Fırat, “Biz yalaka falan değiliz” derken konuşmasının sonunda Pazarcı, “Kendi adına konuş” karşılığını verdi.

Fırat'ın yaptığı konuşma şu şekilde:

"Gece Görüşü'nde zaman zaman tartışmalar olabilir. Sonra biz içeriye geçeriz, çayımızı içeriz, sohbetimizi ederiz. Burada kim yaparsa yapsın, yani Kemal Bey, Ekrem Bey, Cumhurbaşkanı, Sayın Bahçeli, Meral Hanım... Hiç önemli değil. Türkiye için iyi yapan her şeyi, herkesi takdirle karşılıyoruz. Bizim işimiz bu. Ama yanlış olanı da konuşuruz, eksik olanı da konuşuruz. Bizim işimiz yine bu. Sonra birtakım yorumlar görüyorum. Bizler, çok affedersiniz, RTÜK'ten de özür diliyorum, yalaka falan değiliz. Hepimiz, kendimiz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bizi de oradan böyle, çok büyük kalelerde falan sanmayın. Biz, sizin gibi normal insanlarız."

Hande Fırat konuşmasını tamamladığı esnada, Pazarcı araya girerek, Fırat'ın ifadelerine yanıt verdi. Emin Pazarcı, "Biz değerlendirmesine katılmıyorum. Kendi adına konuşabilirsin" ifadelerini kullandı.