Pegasus, Atlasglobal ve Onu Air, YSK’nin İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından yeni yapılacak seçimlere denk gelen uçuşlarla ilgili bilet değişikliği kararı aldı. Pegasus’un Twitter hesabından yapılan açıklamada 23 Haziran’ı kapsayan bilet iptali ve iadesinin kesintisiz ve ücretsiz olarak yapılacağını duyuruldu. Pegasus, 23 Haziran’ı kapsayan biletlerin ücretsiz ve kesintisiz şekilde iade edileceğini belirtti. Pegasus’tan yapılan açıklama […]

Havayolu şirketlerinden 23 Haziran seçimleri kararı

Pegasus, Atlasglobal ve Onu Air, YSK’nin İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından yeni yapılacak seçimlere denk gelen uçuşlarla ilgili bilet değişikliği kararı aldı.

Pegasus’un Twitter hesabından yapılan açıklamada 23 Haziran’ı kapsayan bilet iptali ve iadesinin kesintisiz ve ücretsiz olarak yapılacağını duyuruldu.

Pegasus, 23 Haziran’ı kapsayan biletlerin ücretsiz ve kesintisiz şekilde iade edileceğini belirtti. Pegasus’tan yapılan açıklama şöyle:

“6 Mayıs ve öncesi satın alınan İstanbul kalkışlı ve varışlı, uçuş tarihi 23 Haziran 2019’u kapsayan biletinizlerinizde, değişiklik ve kesintisiz iade ile iptal hakkınız bulunuyor.

Bu biletinize bağlı herhangi bir tarihe ait dönüş uçuşu biletiniz bulunuyorsa, bu biletiniz için de aynı haklarınız geçerlidir. Talepleriniz için son tarih 31 Mayıs olup 0850 250 67 02 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizi arayarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz”