Haykıran Fanzin'den 4. sayı geliyor

"Ortak sorunları paylaşan ve geleceksizliğe karşı ses çıkaran liselilerin yazılı basını" Haykıran Fanzin, 4. sayısını yayımlıyor.

Haykıran Fanzin tarafından yapılan açıklamada, "Dördüncü sayısını henüz çıkaran Haykıran Fanzin, aynı sıralarda ortak sorunları paylaşan ve geleceksizliğe karşı ses çıkaran liselilerin yazılı basınıdır. Haykıran Fanzin, her okula, her sıraya ve her öğrenciye ulaşmayı hedefler. Edebiyat Ve Sanat Köşesi’nden Bulmaca’ya, Liselerde Laiklik başlığından şiirlere, geniş bir içeriğe sahip olan Haykıran Fanzin, liselilerin ortak kolektif ürünüdür." ifadelerini kullandı.

"Haykıran Fanzin’in liselilere bir sözü var!" denilen açıklamada, "Farklılıklarla bir arada yaşamanın, barış ve kardeşlik mücadelesinin takipçisiyiz. Her türlü işgale karşı bağımsızlığı ve halkların kardeşliğini savunuruz. Zorbalığa, isyanın yaratıcılığıyla cevap veririz!” denildi.

İstek, iletişim, öneri ve yazı için, "haykiranfanzin@gmail.com" adresine ulaşabileceği belirtilen açıklamada, okurların Instagram (@haykiranfanzin) ve Twitter (@hfanzin) hesabından Haykıran Fanzin'i takip edebileceği belirtildi.

haykiran-fanzin-den-4-sayi-geliyor-513108-1.