HDP’nin Newroz kutlamaları ile miting programları netleşti. Buna göre HDP; Diyarbakır, Van, İstanbul başta olmak üzere 27 yerde Newroz Bayramı’nı kutlayacak; 9 yerde de miting düzenleyecek. Yeni Yaşam gazetesinin haberine göre HDP, 21 Mart’ta Aydın, Bodrum, Çanakkale, Şırnak, Diyarbakır, Van, Cizre, Nusaybin, Midyat, Batman, Tatvan, Karakoçan, Suruç, Yüksekova, Antep, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Manisa, Cihanbeyli, […]

HDP’nin miting ve Newroz programı netleşti

HDP’nin Newroz kutlamaları ile miting programları netleşti. Buna göre HDP; Diyarbakır, Van, İstanbul başta olmak üzere 27 yerde Newroz Bayramı’nı kutlayacak; 9 yerde de miting düzenleyecek.

Yeni Yaşam gazetesinin haberine göre HDP, 21 Mart’ta Aydın, Bodrum, Çanakkale, Şırnak, Diyarbakır, Van, Cizre, Nusaybin, Midyat, Batman, Tatvan, Karakoçan, Suruç, Yüksekova, Antep, İzmir, Antalya, Adana, Mersin, Manisa, Cihanbeyli, Bursa, Hatay, Ağrı, Silopi’de; İstanbul ve Datça’da ise 24 Mart’ta Newroz Bayramı’nı kutlayacak.

Diyarbakır ve İstanbul’daki toplanmaya partinin eş genel başkanı Pervin Buldan, Van’dakine ise eş genel başkan Sezai Temelli katılacak.

HDP, son mitinglerini ise Bingöl, Van, Muş, Ağrı, Hakkari, Diyarbakır, Iğdır, Şırnak ve Karakoçan’da yapacak.

HDP’nin miting programı şöyle:

25 Mart Pazartesi – Bingöl – Pervin buldan

27 Mart Çarşamba – Van – Berdan Öztürk

27 Mart Çarşamba – Muş – Pervin buldan

28 Mart Perşembe – Ağrı – Pervn Buldan

29 Mart Cuma – Hakkari

29 Mart Cuma – Diyarbakır – Sezai Temelli

29 Mart Cuma – Iğdır – Pervin Buldan-Berdan Öztürk

30 Mart Cumartesi – Şırnak – Sezai Temelli

30 Mart Cumartesi – Karakoçan – Kemal Bülbül