İzmir'de işlediği cinayetleri itiraf eden zanlı Enver Yıldız, sorgu sırasında "Beni öldürün. Siz beni öldürmezseniz ben kendimi cezaevinde öldüreceğim" diyerek sinir krizi geçirdi

Her şeyi itiraf etti, ‘Beni öldürün’ dedi

İzmir'in Torbalı ilçesinde İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park ile Hatice Gülcemal'i tabancayla vurarak öldüren Enver Yıldız, polis ifadesinde suçunu itiraf etti.

Sorgu sırasında "Beni öldürün. Siz beni öldürmezseniz ben kendimi cezaevinde öldüreceğim" diyerek sinir krizi geçiren katil zanlısı, olay anında uyuşturucu hap etkisinde olduğunu iddia etti. Yıldız, "Birkaç gün önce Diyarbakır'dan Buca'ya geldim. Buradan Gaziemir'e gittim. Yanımda para kalmamıştı, cinayetleri para için yaptım. Hap içtiğim için ne yaptığımın farkında değildim" dedi.

Çifte cinayet pazar günü 21.30 sıralarında meydana gelmişti. Yıldız, Park'ı ve Hatice Gülcemal’i para için evlerinde silahla vurmuştu. Park ve Gülcemal ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetmişti. Katil Yıldız olaydan kısa bir süre sonra gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

DHA

cukurda-defineci-avi-540867-1.