Cumhur İttifakı’nı ve Erdoğan'ın destekleyeceğini açıklayan HÜDAPAR'ın yöneticilerinden Şehmus Tanrıkulu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i hedef aldı. Tanrıkulu, “Maddi ve manevi değerlerimize savaş açan, sapkınlıkları destekleyen, terör sevicisi ve destekçisi kim varsa hepsi için 15 Mayıs, milletimizin feraseti ile ‘sonun başlangıcı’ olacaktır” ifadelerini kullandı.

HÜDAPAR yöneticisi Özgür Özel'i böyle hedef aldı: "Korkunun ecele faydası yok"

HABER MERKEZİ

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne AKP listelerinden girecek olan ve seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı’nı desteklediğini açıklayan HÜDAPAR’ın yöneticisi Şehmus Tanrıkulu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i hedef aldı.

Hizbullah ile siyasi ilişkisi üzerinden gündeme gelen HÜDAPAR'ın Genel İdare Kurulu Üyesi Şehmus Tanrıkulu, “Biri var ki herkesten önce üzerine alınıp, suçluluk psikolojisiyle kamuoyuna açıklamada bulundu ve sonun başlangıcı sözümü tehdit olarak lanse etti. O zaman demezler mi arkadaş yoksa sen Erdoğan’a sonun başlangıcı dediğinde tehdit mi etmiştin? Buradan sana sesleniyorum; Özgür Özel, korkunun ecele faydası yok. Maddi ve manevi değerlerimize savaş açan, sapkınlıkları destekleyen, terör sevicisi ve destekçisi kim varsa hepsi için 15 Mayıs, milletimizin feraseti ile ‘sonun başlangıcı’ olacaktır” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE MUHALİFLERE SATAŞMIŞTI

Tanrıkulu, daha önce de sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda 'sonun başlangıcı' ifadesini kullanmıştı.

Tanrıkulu'nun “Soldan, sağdan, ortadan ne kadar İslam düşmanı, aile karşıtı ahlaksız varsa iyi bilsinler ki 15 Mayıs onlar için sonun başlangıcı olacaktır. Medeniyet değerlerimiz ve kültürümüz ile barışık HÜDAPAR ve halkımız tüm planlarınızı boşa çıkartacaktır. ABD size yar olamayacaktır” sözleri ile muhalifleri hedef almıştı.

CHP’li Özgür Özel ise “Sandık bazen dile gelir. Şakır şakır konuşur. Gaffar Okkan'ın katillerinin kim olduğunu bu millet biliyor, ailesi biliyor, Allah biliyor. Ama Bahçeli ‘Tantan'a sorun’ demekten çekinmiyor ve yalanlanıyor. HÜDAPAR yöneticisinin 15 Mayıs’ı işaret ettiği açıklamalarına bakın” ifadelerini kullanmıştı.