Emeğin Partisi (EMEP) Genel Başkanı Levent Tüzel, hükümetin Malatya'daki olayların ardı ndan sosyal hizmetleri de özelleştirmek istediğini söyledi. Levent Tüzel, Çağlayan Figaro Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen partisinin İstanbul İl Başkanlığı...

Emeğin Partisi (EMEP) Genel Başkanı Levent Tüzel, hükümetin Malatya'daki olayların ardı ndan sosyal hizmetleri de özelleştirmek istediğini söyledi. Levent Tüzel, Çağlayan Figaro Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen partisinin İstanbul İl Başkanlığı 4. Kongresi'ne katıldı. Burada partililere seslenen Levent Tüzel, muhalefet partilerinin 2006 yılı içerisinde bir erken genel seçim öngördüklerini ve kendilerinin de bir anlamda bu kongrelerle seçime hazırladıklarını söyledi.

Tüzel, hükümetin halktan kopuk bir siyaset izlediğini savunarak, ''Hükümet, son dönemde çok önemli kararlar alarak, bunları militanca uygulamaya koydu. Peki Sayın Başbakan, bu gücü nereden alıyor? Tabii ki halktan değil, temsil ettiği sermaye kesiminden alıyor'' dedi. Hükümetin, Malatya'daki 0-6 yaş grubu çocuk yuvasında yaşanan olaylara ilişkin tavrını da eleştiren Tüzel, ''Hükümet, Malatya'daki skandalı tersten okuyarak, sosyal hizmetler alanını da özel sektöre açmak istiyor. Bu alanı da 'marketing' mantığı ile özelleştirmek istiyor'' diye konuştu. Kongrede daha sonra, mevcut İstanbul İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan'ın yeniden tek listeyle aday olduğu seçimlere geçildi.

EMEP ANKARA İL KONGRESİ DE YAPILDI
Emeğin Partisi(EMEP) Ankara İl Örgütü 4. Olağan Kongresi’ni yaptı. Başta ABD emperyalizmi olmak üzere emperyalizme ve savaşa karşı mücadele çağrısı yapıldığı kongrede Haydar Kaya yeniden il başkanlığına seçildi.