İzmir'in Bornova ilçesinde cansız bedeni bulunan Hülya Şellavcı Yeğin'in cinayet şüphelisi olarak aranan boşanma aşamasında olduğu 59 yaşındaki Kaffar Yeğin yakalandı. Kadın Meclisleri, birçok ilçede çalışma yürüterek, katil Yeğin’in fotoğrafının bulunduğu afişleri belirli bölgelere asmıştı.

Hülya Şellavcı’nın katil zanlısı Kaffar Yeğin yakalandı!

İzmir'in Bornova ilçesinde başından vurulmuş halde ölü bulunan 52 yaşındaki Hülya Şellavcı Yeğin'in cinayet şüphelisi olarak 18 gündür aranan boşanma aşamasında olduğu 59 yaşındaki Kaffar Yeğin polis ekiplerince Konak ilçesinde yakalanarak, gözaltına alındı.

Şellavcı’nın cansız bedeni, çalıştığı iş yerinde tabancayla başından vurulmuş halde bulunmuş, ‘şüpheli’ olarak Şellavcı’nın boşanma davası açtığı ve tehdit edildiği gerekçesiyle 4 kez suç duyurusunda bulunup, hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Kaffar Yeğin'i yakalamak için çalışma başlatılmıştı.

DHA'nın haberine göre; Kaffar Yeğin'in, Hülya Şellavcı Yeğin'in öldürüldüğü atölyeye yakın görüntüleri de ortaya çıkmış, görüntülerde; kot pantolon ile ceket giyen ve elinde bir paket bulunan Kaffar Yeğin'in, Hülya Şellavcı Yeğin'in ölü bulunmasından 5,5 saat önce atölyeye yakın noktadan hızlıca uzaklaştığı yer almıştı.

Polis ekipleri, Hülya Şellavcı Yeğin’in katil zanlısı Kaffar Yeğin’in Konak ilçesindeki bir adreste saklandığı bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, belirlenen adrese baskın yapıp, cinayet zanlısı Kaffar Yeğin'i yakalayarak, gözaltına aldı.

Emniyete götürülen Yeğin’in, yakalanmamak için sık sık yer değiştirdiği öğrenildi.

KADIN MECLİSLERİ AFİŞ ASMIŞTI

Kadın Meclisleri, İzmir’in birçok ilçesinde Yeğin’in fotoğrafının bulunduğu afişleri asarak katilin bulunması için çalışma yürütmüştü. Afişlerde “Hülya Şellavcı’nın katili aranıyor. İzmir’de Hülya Şellavcı’yı ateşli silahla öldüren katil, 21 Ekim’den beri yakalanmıyor. Görenler polise ulaşsın” ifadeleri yer almıştı.