Hüseyin Aygün'den Akit'e taziye telefonu açan CHP'ye eleştiri

CHP eski Dersim Milletvekili Hüseyin Aygün, Hasan Karakaya'nın ölümü nedeniyle Akit'e taziye telefonu açan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'yi sert bir dille eleştirdi.

"Atatürk, Cumhuriyet, çağdaşlık, Laiklik düşmanı 'gazeteci'ye, Kılıçdaroğlu'dan sonra Genelkurmay da 'taziye' dilemiş. Hepsi 'Akit'çiymiş.." diyen Aygün, Twitter üzerinden eleştirilerine şöyle devam etti:

"Karakaya adlı nefret yayıcısına 'başsağlığı' dileyen Genelkurmay, Ergenekon ve Balyoz'un ürünüdür. Bu davaların beyni ise Akit adlı şeydi.. Dolayısıyla Karakaya için, 'Basınımızın dik duruşlu, yeri doldurulamaz gazetecisi' nitelemesiyle Genelkurmay, bir 'borç' ödemesi yapıyor..3 gün önce Akit'in yeni bir tehdidinden dolayı mahkemedeydim. CHP vekilleri Akit'in hep hedefinde. KK, işte bu Akit'e başsağlığı diliyor..Kılıçdaroğlu Akit'in, Vakit'in diğer provokatif odakların hedefinde olan milletvekillerine asla bir telefon bile açmamış, sahiplenmemiştir.. Beni milletvekili iken 'Fetullah Gülen cemaatini eleştirmek AKP'ye yarar' diyerek 'uyaran' ve 'eli boş' dönen de Kemal Kılıçdaroğlu'dur..F. Gülen ile beni 'uyardığı' günü söyleyeyim size: Ali İsmail Korkmaz'ın toprağa verildiği gün. Kılavuzu mu? Gürsel Tekin. O açtı telefonu.."