İBB Şehir Tiyatroları’ndan bu hafta 16 oyun

Şehir Tiyatroları tarihinde bir ilki gerçekleştiriyor. 106 yıllık bir kurum olan Darülbedayi, salgın döneminde özel sektörde faaliyet gösteren tiyatrolara kapısını açıyor. Ekim ayında sahnelerde 39’u yetişkin, 10 çocuk oyunu olmak üzere toplam 49 özel tiyatro oyun sahnelenecek. Bu sayede yüksek ücretlerle özel tiyatroların oyunlarını izleyebilen İstanbul seyircisi, tiyatromuzun daha makul bilet ücretiyle bu oyunları izleyebilecek.

► Özkaya Yapım’ın oyunu Shirley, 8 Ekim'de, Perdeci Oyuncular-Aysa’nın oyunu Adalet Sizsiniz, 10 Ekim'de Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde.

► Uzlaşma adlı oyun 8, 10 Ekim'de Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde.

► Tiyatro Gülgeç’in çocuk oyunu Soğuktan Korkmayan Tek Kuş, 11 Ekim'de Kağıthane Sadabad Sahnesi’nde.

► Ha Ha Tiyatro’nun oyunu Ne Evet Ne Hayır, 6 Ekim'de, Versus Tiyatro’nun oyunu Kreutzer Sonat, 8 Ekim'de, Ankara Birlik Tiyatrosu’nun oyunu Mahzuni Şerif, 10 Ekim'de Gaziosmanpaşa Sahnesi’nde.

► Semaver Kumpanya’nın çocuk oyunu Masal Masal İçinde, 11 Ekim'de Sultangazi Hoca Ahmet Yesevi Sahnesi’nde.

► Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazıp yönettiği Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin 8, 10 Ekim'de Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde.

► Tiyatro Martı’nın oyunu Kral, 8 Ekim'de, Kadıköy Theatron’un oyunu Lanet Olası Lanet Kuş, 10 Ekim'de Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde.

► Yolcu Tiyatro’nun oyunu Joko'nun Doğum Günü, 8 Ekim'de, Taldans’ın oyunu Andan Daha Kısa (Less Than No Time), 10 Ekim'de Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde.

► Tiyatro Pera’nın oyunu Ter, 10 Ekim'de Ümraniye Sahnesi’nde.