Gazetemizin eski Yazı İşleri Müdürü İbrahim Çeşmecioğlu, hayata veda edişinin 10’uncu yılında ailesi ve yol arkadaşları tarafından anıldı.

İbrahim Çeşmecioğlu, hayata vedasının 10’uncu yılında mezarı başında anıldı

Gazetemiz BirGün’ün eski Yazı İşleri Müdürü İbrahim Çeşmecioğlu, ölümünün 10’uncu yılında İstanbul Ulus’taki mezarı başında anıldı.

Anmaya Çeşmecioğlu’nun eşi Kader Çeşmecioğlu, BirGün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aydın, SOL Parti PM Üyesi Alper Taş, SOL Parti İstanbul İl Başkanı Leyla Koç Üzüm ve gazetemizin çalışanları ile Çeşmecioğlu’nun dostları katıldı.

Mezar başında yapılan konuşmalarda arkadaşları, Çeşmecioğlu’nun emektar ve direngen kişiliğine vurgu yaparken, ona olan özlemlerinin her geçen yıl arttığını belirtti.

İbrahim Çeşmecioğlu, 17 Haziran 2011 günü tedavi gördüğü hastanede geçirdiği beyin kanamasının ardından hayatını kaybetmişti.

Çeşmecioğlu 19 Haziran 2011’de yüzlerce kişinin katıldığı bir törenle ve Devrimci Yol bayrağına sarılı tabutuyla son yolculuğuna uğurlanmıştı. Çeşmecioğlu, kurucularından olduğu Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nde (ÖDP) Parti Meclisi ve İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliği de yapmıştı.

ibrahim-cesmecioglu-aramizdan-ayrilisinin-10-uncu-yilinda-mezari-basina-anildi-888784-1.