Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve iki danışmanının 13 Nisan’da Kayseri’den Ankara’ya dönerken trafikte tartıştığı alkollü sürücüye ateş edip durdurduklarını ve sürücünün telefonunu aldıklarını iddia etti.

İddia: MHP'li vekil Özdemir'den sarhoş sürücüye kurşun ve dayak

Gazeteci İsmail Saymaz, MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve iki danışmanının trafikte tartıştığı sürücüye silahla ateş ettiği ve döverek telefonunu aldıkları iddiasında bulundu.

Saymazın, Sözcü gazetesindeki bugünkü yazısında “İddia: MHP'li vekilden sarhoş sürücüye kurşun ve dayak” başlığını kullanarak yaşanan olayı aktardı.

Saymaz, konuyla ilgili yazısında şunlara yer verdi:

“MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve iki danışmanı 13 Nisan'da Kayseri'den Ankara'ya dönerken, Hacıbektaş'ta  önlerinde seyreden B.K. adlı sürücüyle sollama tartışmasına tutuştu. Alkollü olan B.K., Özdemir'e yol vermedi. Kovalamaca yaşandı. İddiaya göre Özdemir ya da danışmanları aracı durdurmak için 5-6 el ateş etti. Kurşunlar araca isabet etti. Özdemir ve danışmanları sarhoş sürücüyü dövdü, cep telefonunu aldı. Olay Hacıbektaş Emniyeti'ne yansıdı.

İddiayı sorduğum Özdemir, ‘Bahsettiğiniz gibi bir durum değil. Konu tetkik ediliyor’ demekle yetindi.”