Rafidine Abdullah'ın transfer edildiğini önce Lausanne, sonra da Hercules kulüpleri duyurdu

İki kulüp 15 dakika arayla aynı futbolcuyu transfer ettiklerini açıkladı

Rafidine Abdullah, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir olayın kahramanı oldu. Komorlarlı futbolcunun transferini iki kulüp 15'er dakika arayla açıkladı.

Abdullah’ın transferini ilk olarak İsviçre ekibi Lausanne açıkladı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile kulüp yetkilisinin el sıkışırken çekilmiş bir fotoğrafını kullanan Lausanne “FC Stade Lausanne-Ouchy, Rafidine Abdullah transferini tamamladı. 2021 yılına kadar takımımıza hizmet edecek. Hoşgeldin Rafidine” şeklinde bir mesaj paylaştı. Bundan 15 dakika sonra ise araya Hercules girdi.

İspanyol ekibi de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Rafidine Abdullah’ın transferini bitirdiğini duyurdu. Hercules antrenman forması ile çekilen bir fotoğrafın yer aldığı paylaşımda “Orta saha oyuncusu Rafidine Abdullah, Hercules ile antrenmanlara çıktı. Kulüp, futbolcunun haklarını elinde bulunduruyor” ifadelerine yer verildi.

Sözcü'de yer alan habere göre, İki kulübün birden kısa süre içinde aynı futbolcuyu transfer ettiklerini açıklamasının ardından Rafidine Abdullah, günün en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı.

iki-kulup-15-dakika-arayla-ayni-futbolcuyu-transfer-ettiklerini-acikladi-673312-1.