AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, ikinci kez koronavirüs hastalığını atlattığını belirterek, "Benim 2 Sinovac, 2 Biontech aşım vardı. Antikorum da vardı ona rağmen ben korona oldum. Korona olmamın sebebini ben maske takmamama bağlıyorum" dedi.

İkinci kez koronavirüsü atlatan AKP'li Yayman: Korona olmamın sebebini maske takmamama bağlıyorum

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, ikinci kez yeni tip koronavirüse (Covid-19) hastalığını atlattığını belirtti. "Antikorum da vardı ona rağmen ben korona oldum" diyen Yayman, "Korona olmamın sebebini ben maske takmamama bağlıyorum" ifadelerini kullandı.

Hüseyin Yayman, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik etti.

Dijital Mecralar Komisyonunun ev sahipliğinde 4 Kasım'da Facebook'un temsilcisinin TBMM'de bir sunum yapacağını belirten Yayman, "Twitter'ın temsilcisini çağıracağız ve sonra da diğer sosyal ağların temsilcilerini çağıracağız. Sosyal ağların Türkiye'de temsilcilik açmasını çok önemli buluyoruz. Bunu TBMM'nin çok önemli bir adımı olarak görüyoruz." dedi.

Yayman, temsilciliklerin personel bulundurmamalarının ciddi bir problem olduğunu savunarak, "Türkiye yalan haber üretiminde dünyada birinci sıradadır. Biz TBMM Dijital Mecralar Komisyonu olarak üzerimize ne düşüyorsa çalışmaya devam edeceğiz. Bir muhataplık geliştirmek suretiyle Türkiye'de sosyal ağlarda yaşanan problemleri muhataplarına ileteceğiz" ifadelerini kullandı.

"KORONA OLMAMIN SEBEBİ MASKE TAKMAMAM"

Konuşmasında, kendisinin ikinci kez Covid-19 hastalığını atlattığını belirten Yayman, "Benim 2 Sinovac, 2 Biontech aşım vardı. Antikorum da vardı ona rağmen ben korona oldum. Korona olmamın sebebini ben maske takmamama bağlıyorum. Koronanın geçtiğini düşündüm; buradan bir özeleştiri yaparak şunu söylemek isterim maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim" dedi. Yayman, aşı olunması çağrısında da bulundu.

(AA)