Antalya Muratpaşa 1. İlçe Seçim Kurulu, CHP’nin itirazı üzerine AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ve AKP Antalya milletvekili adayı Murat Köse’nin Seçim Kanunu’nu ihlal eden Türk bayraklı seçim görsellerinin propaganda araçlarından kaldırılmasına karar verdi. İlçe Seçim Kurulu, ayrıca, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Pazar günü Antalya’da miting yapacağı Kepez Turgut Özal Spor Salonu’na açılan yollardaki AKP bayraklarının kaldırılmasına da karar verdi.

Kaynak: ANKA
İlçe Seçim Kurulu, Erdoğan’ın Türk bayraklı görselinin kaldırılmasına karar verdi

Antalya Muratpaşa 1. İlçe Seçim Kurulu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AKP Antalya milletvekili adayı Murat Köse’nin Türk bayraklı seçim görsellerinin propaganda araçlarından kaldırılmasına karar verdi.

Tayyip Erdoğan’ın ve Köse’nin görsellerinde Seçim Kanunu’na aykırı bir şekilde Türk bayrağının kullanılması üzerine Muratpaşa 1. İlçe Seçim Kurulu, araç üzerindeki görsellerin sökülmesi için ilçe emniyet müdürlüğüne yazı göndermesine karar verdi.

Fotoğraf: ANKA

Benzeri biçimde CHP’nin itirazı üzerine, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Pazar günü Antalya’da miting yapacağı Kepez Turgut Özal Spor Salonu’na açılan yollardaki AKP bayraklarının kaldırılmasına da karar verdi.

AKP ve MHP'li seçim kurulu üyeleri, her iki karara da karşı oy kullandılar.

Fotoğraf: ANKA