Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Twitter hesabında yaşanan hareketlilik dikkat çekti. Fahrettin Altun'a bağlı kurumun resmi hesabından başta Fethullah Gülen ve Cemaatinin propagandasını içeren paylaşımlar olmak üzere çok sayıda tweet silindi.

İletişim Başkanlığı'ndan tweet silme operasyonu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kontrolünde olan Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı resmi Twitter hesabı @iletisim'den geçmiş dönemde atılan çarpıcı tweetler ortaya çıktı.

FETÖ'nün organizasyonu olan Türkçe Olimpiyatları'na katılan çocukların ziyaretine ilişkin haberin paylaşıldığı tweet, sosyal medyada yeniden fark edilmesinin ardından hızlıca silindi.

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı Resmi Twitter Hesabı @iletisim'den ne olduğu anlaşılmayan "... Hepimiz artık Galatasaray'ı Beşiktaş'ı tanıyoruz ne yaptıklarını biliyoruz" tweeti de kısa sürede silindi.

Başkanlığın Twitter hesabından atılan ve ne olduğu tam anlaşılamayan çok sayıda başka paylaşım da silindi.

Silinen paylaşımlardan bazıları:

iletisim-baskanligi-ndan-tweet-silme-operasyonu-882114-1.iletisim-baskanligi-ndan-tweet-silme-operasyonu-882115-1.iletisim-baskanligi-ndan-tweet-silme-operasyonu-882116-1.