İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin mesaj vererek, "15 Mayıs sabahı bambaşka bir sürece uyanacağız. İktidar olacağız. Bu iktidar 86 milyonumuzun iktidarı olacak" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
İmamoğlu: 15 Mayıs sabahı bambaşka bir sürece uyanacağız, iktidar olacağız

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Çatalca'daki 'Halk Buluşması'nda konuştu.

İmamoğlu konuşmasına, "Galiba 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamaya geldiniz. Çatalca'da olmak çok güzel. İstanbul'un en nadide ilçelerinden birisi" sözleriyle başladı.

Konuşmasında tarımsal üretime vurgu yapan İmamoğlu, "Kırsalını destekleyemeyen, tarımını desteklemeyen hiçbir toplum huzurlu olamaz, aç kalır. Öyle bir toplumda kıymanın kilosunu 300 liraya bile alamazsınız" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, şöyle devam etti: "15 Mayıs sabahı bambaşka bir sürece uyanacağız. İktidar olacağız. Bu iktidar 86 milyonumuzun iktidarı olacak. Ben ilçe belediye başkanlığı yaptım, büyükşehir belediye başkanlığı yapıyorum. Bugünün iktidarı net olarak şöyle diyor; 'Ya bendensin ya da bertaraf ol' diyor. Milleti ortadan bölüyor."

"4 yıldır bizimle işbirliği yapmayan bir iktidar ile karşı karşıyayız" diyen İmamoğlu, "Siyaset sandıkta biter. Bunların hayatı siyaset, hayatı partizanlık. Hiç bırakmıyorlar. Milleti oylarıyla bölüyorlar. Şimdi neyin zamanı? Birleşme zamanı. Birliğin gücünü halkımıza gösterme zamanı. 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı için tarihi bir mücadele verdi. 6 partiyi bir araya getirdi. Çok güçlü bir Türkiye için beraber çalışıyor. Bana ve sayın Mansur Yavaş'a da görev verdi."