İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Grup Toplantısı için Ankara'ya gitti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen İmamoğlu, "Bu süreçte, 16 milyon İstanbullunun iradesine sahip çıktığı için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu Ankara'da: Kılıçdaroğlu ile görüştü

CHP Grup Toplantısı için Ankara'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Görüşmeden fotoğraf paylaşan İmamoğlu, "Bugün CHP Grup Toplantısı için Ankara'dayım. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Bu süreçte, 16 milyon İstanbullunun iradesine sahip çıktığı için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, grup toplantısına katılan İmamoğlu'nu, "Hepimizin göz bebeği İstanbullumuzu 2019daki yerel seçimlerde iki kez kazanan İstanbul’un helal oylarıyla mazbatasının çalınmasına karşın yılmadan her şey çok güzel olacak diyerek bir zaferi bize kazandıran İstanbul’u kazandığı için sadece kendisine değil tüm insanlara bedel ödetmek istercesine bir siyasi kumpas davasına muhatap olarak hapis cezasına çarptırılan hepimizin gözbebeği İstanbul’un atanmış değil seçilmiş belediye başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu aramızda” ifadeleriyle duyurdu.

Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan İmamoğlu'nu partisinin TBMM Grup Toplantısı'na davet etmişti.