İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifaki'nın yarın Maltepe'de düzenleyeceği mitinge ilişkin, "Ülkemizin ekonomisini konuşacağız. Türkiye'ye ekonomik süreci nasıl yöneteceğimizi anlatacağız" dedi. Gençlere seslenen İmamoğlu, "Ayrışmak yok, oylarımız Millet İttifakı'na, oylarımız Kemal Kılıçdaroğlu'na" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi
İmamoğlu: Ayrışmak yok, oylarımız Kemal Kılıçdaroğlu'na

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane'de yurttaşlara seslendi.

Millet İttifakı'nın yarın Maltepe'deki mitingine değinen İmamoğlu, "Biz yarın Maltepe miting alanında hep birlikte coşkuyla oraya geleceğiz. Biz yarın ülkemizin ekonomisini konuşacağız. Türkiye'ye ekonomik süreci nasıl yöneteceğimizi anlatacağız" dedi.

İmamoğlu, şöyle devam etti: "Çok güçlü bir kadromuz var. Başta sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere sayın Meral Akşener, sayın Ahmet Davutoğlu, sayın Ali Babacan, sayın Temel Karamollaoğlu ve sayın Gültekin Uysal ile birlikte sizinle konuşacağız."

"BUNLARIN AKLI SULANDI"

İktidarın kutuplaştırıcı söylemlerine tepki gösteren İmamoğlu, "Bugünkü iktidarın şu anki halini anlıyorum. Şu anda iktidar en tepeden en aşağıya kadar nasıl öfkeli görüyorsunuz değil mi? Nasıl saldırıyorlar! Neredeyse utanmasalar seni cennete, seni cehenneme yollayacaklar haşa! 23 Haziran'dan önceki günlerde aynı böyleydiler. Bana Sisi mi demediler! Bunların aklı sulandı."

"Bunları evlerine göndereceğiz" diyen İmamoğlu, "Gitsinler eşlerine, çocuklarına hizmet etsinler. Tıpış tıpış evlerine göndereceğiz. Bir avuç insan evlerine gidecek, bu memkeletin 86 milyon insanı iktidara gelecek" ifadelerini kullandı.

"SANDIKLARDA GÖREV ALACAĞIZ"

14 Mayıs seçimlerine ilişkin mesaj veren İmamoğlu, şunları anlattı:

"14 Mayıs'a kadar yarın hep beraber Maltepe'deyiz. Kalan günlerimizi bu sürece ayıracağız. Gençler ayrışmak yok, oylarımız Millet İttifakı'na, oylarımız onlarımız güzel geleceğini hazırlayacak olan 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na diyeceksiniz.

14 Mayıs günü sandıklarda görev alacağız. Eğer partinin üzerinden görev almayan varsa Türkiye Görevlileri'ne üye olacak. Oy kullandım eve gideyim yok. Sokaklarda, caddelerde, milletin demokrasi bayramında görev almaya hazır mıyız."