İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Karanfilköy’de Kiptaş'ın kentsel dönüşüm projesi kapsamında konuştu. Kiptaş'ın kentsel dönüşüm alanında rekor kırdığını belirten İmamoğlu, seçimlere dair de mesajlar verdi.

Kaynak: Haber Merkezi
İmamoğlu Beşiktaş'ta konuştu: Bizim attığımız temel, yukarıdan beton dökülünce sallanan demirler değil

Haber Merkezi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karanfilköy'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında konuştu. "Kiptaş tarihinde kentsel dönüşüm noktasında rekorlara imza atıyoruz" diyen İmamoğlu, 14 Mayıs'taki seçimlere yönelik de "Yalnızca kentsel değil zihinsel bir dönüşüm de yaşatacağız" ifadesini kullandı.

İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Kiptaş tarihinde kentsel dönüşüm noktasında rekorlara imza atıyoruz. 39 ilçede 26 bin başvuru aldık. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 14 Mayıs’ta cumhurbaşkanı seçeceğiz. Yalnızca kentsel değil zihinsel bir dönüşüm de yaşatacağız. Devletimizi kurallar devleti haline getireceğiz. Göreve hazır bir ekibiz. Millet İttifakı güçlü bir dayanışma ekibi.

Bugün atılacak temel. Bizim temel fıkralardaki temel değil, Yukarıdan beton dökülünce sallanan demirler de değil. Biz gerçekten temelimizi atıyoruz ve başlıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum."