Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir araya geldikleri ana ilişkin fotoğraf paylaştı. İki başkan, "ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek" mesajı verdi.

İmamoğlu ile Mansur Yavaş bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara'da bir araya geldi.

Sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşan CHP'li başkanlar, "ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek" mesajı verdi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu, "Bugün Başkent’imizde, Ankara’mızın değerli başkanı Mansur Yavaş ile örnek belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimler ve sosyal belediyecilik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş ise, paylaştığı fotoğrafa, "Bugün Başkent’imizde, İstanbul’umuzun değerli başkanı Ekrem İmamoğlu ile örnek belediyecilik uygulamaları, yerel yönetimler ve sosyal belediyecilik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdik. ABB ve İBB ortak çalışma kültüründen beslenerek büyümeye devam edecek" notunu düştü.