İmamoğlu karşıtı bildiri okumuştu: Polis Radyosu Genel Koordinatörü oldu

23 Haziran’da yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı seçimleri öncesinde, İBB çalışanları adına 'Ekrem İmamoğlu karşıtı bildiriyi' okuyan, Murat Kazanasmaz'ın yeni görev yeri belli oldu.

Gazete Pencere’de yer alan habere göre, İBB’de işten çıkarılan Kazanasmaz, Polis Radyosu Genel Koordinatörü oldu.

Polis Teşkilatı Haberleşme Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan ve Türkiye genelinde ulusal yayın yapan Polis Radyosu, TRT’den sonra Türkiye’de yayın yapan en eski radyo kanalı olarak biliniyor.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Kazanasmaz, İmamoğlu'nun AKP'nin israf politikalarını eleştirmesinin ardından bir grup çalışanla birlikte belediyenin Saraçhane'deki binası önünde toplanmış ve grup adına açıklama yapmıştı.

Kazanasmaz,"131 ülkeden daha büyük olan İstanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile israf kavramına sıkıştırma insafsızlığı gösterenleri kınıyoruz. İstanbullulara hizmet etmek vaadiyle yola çıkanları, iftira, karalama, çarpıtma ve yalanları terk ederek, hizmet belediyeciliğinin kurumsallaştığı İBB'yi yıpratmaktan, İstanbulluya hizmet eden binlerce İBB emekçisini iftiralarla toplum nezdinde küçük düşürmekten vazgeçmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kazanasmaz daha sonra metnin kendisi tartafından okunulmasının istendiğini belirterek, "Ben sadece o gün bana verilen metni okudum. Biz zaten Medya AŞ olarak belediyenin organizasyonlarında çağrılıp görev alırız. O gün de öyle oldu. Çağırdılar ve metni okumamı istediler.” demişti.

cukurda-defineci-avi-540867-1.