Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile "Sizlere çok önemli görevler düşüyor" diyerek 'sandığa sahip çıkma' çağrısı yaptı. İmamoğlu, "Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar hepimiz görev yerlerimizi asla bırakmayacağız" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
İmamoğlu'ndan sandık güvenliği çağrısı: Sizlere çok önemli görevler düşüyor
Fotoğraf: CHP fotoğraf servisi

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından 14 Mayıs seçimlerine ilişkin bir paylaşım yaparak sandık güvenliği için çağrı yaptı. 

Tüm yurttaşlara ve özellikle sandık başındakilere, tutanak tutanlara seslenen İmamoğlu, "Sizlere çok önemli görevler düşüyor. Hepinize çok minnettarız. Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar hepimiz görev yerlerimizi asla bırakmayacağız. Sağlıklı bilgi akışı ve seçim güvenliği için son ana kadar çalışacağız" dedi.

"YÜZÜNCÜ YILINDA CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

İmamoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Değerli yol arkadaşlarım; yarın çok önemli bir seçim yapacağız. Yüzüncü yılında cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Hep birlikte birleşe birleşe kazanacağız. Sandık ya da bilgisayar başında, tutanak başında, okullarda, seçim koordinasyon merkezlerinde, meydanlar olan sizlere çok önemli görevler düşüyor. Hepinize çok minnettarız.

"TÜRKİYE'YE BAHARI GETİRECEĞİZ"

Seçim kesin olarak sonuçlanana kadar hepimiz görev yerlerimizi asla bırakmayacağız. Sağlıklı bilgi akışı ve seçim güvenliği için son ana kadar çalışacağız. Milletimizin iradesine hep birlikte sahip çıkacağız. Sizlere çok güveniyor, hepinizi çok seviyorum. Size söz, Türkiye'ye baharı getireceğiz, birlikte başaracağız. Her şey çok güzel olacak."