Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Erzurum'da meydana çekilen otobüslerin görüntüsünü paylaşarak “Erzurumlu hemşehrilerimle buluşmamıza engel olunmaya çalışılıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bu nezaketsizliğin kara lekesini ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın” dedi. AKP'li belediye tepkiler üzerine otobüsleri geri çekti.

Kaynak: Haber Merkezi
İmamoğlu’na Erzurum’da engel: Görüntüleri paylaştı, AKP'li başkana seslendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, "Erzurumlu hemşehrilerimle buluşmamıza engel olunmaya çalışılıyor" açıklamasını yaptı ve Twitter’dan görüntüleri paylaştı.

İmamoğlu'nun paylaştığı videoda meydana Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerin çekildiği görülüyor.

İmamoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Erzurumlu hemşehrilerimle saat 18:00’deki buluşmamıza engel olunmaya çalışılıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen bu nezaketsizliğin kara lekesini ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın. Saat 18.00’de tüm Erzurumluları Havuzbaşı Kent Meydanı’na bekliyorum. Haydi Erzurum.”

TEPKİLER ÜZERİNE OTOBÜSLER GERİ ÇEKİLDİ

AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediyesi protestolar sonrasında Havuzbaşı Meydanı'na getirdiği otobüsleri geri çekti.

Gazeteci İsmail Saymaz, "Erzurum’u babasının bostanı zanneden, partizan ve hukuk tanımaz tavrıyla şehrin itibarını sarsan AK Partili Büyükşehir Belediyesi, protestolar üzerine Havuzbaşı Meydanı’ndaki otobüsleri çekiyor" sözleriyle duyurdu.