Fetih’i kutlayacaklar; neredeyse altı yüzyıl sonra. Hâlâ kendi vatanları olarak görmüyorlar ki, fethini kutluyorlar.

Fetihçinin, cihatçının kafasında vatan kavramı, kalbinde vatan sevgisi yoktur ki, ahlâkında vatandaşına saygı, hukukunda da ‘vatandaş’ statüsü olsun.

Bunlar istilacı çekirgelerdir; gözleri hep başkalarının vatanlarında, malında, mülkünde, varlığında servetinde, ırzında, namusunda.

Fetih boşlukta yapılmayacağına göre, mutlaka bir fethedilenin bulunmasını da gerektirir; dolayısıyla cinayettir, yağmadır, talandır, tecavüzdür, köle kapma, köle satma ve de bugünkü dünyanın teknolojik olanakları dikkate alınırsa – eşeklerin aklına karpuz kabuğu düşürüyor olsam da- insan organı çıkartıp piyasada pazarlama demektir.

Bunlar, düşmanlarının kalbini, ciğerini de çiğ çiğ yerler; oysa bunlara yakışan ciğeri, yüreği haşlayıp da yemek.

Şam’daki bilmemne camiinde fetih namazı kılamayınca, Berkin’i öldürtmeleri yetmiyormuş gibi anasını yuhalatırlar, mahallenin polisi ilân ettikleri ‘esnaf’a Ali Rıza’yı, gazeteci Nuh’u katlettirirler. Bu da yetmez, ‘elverişli/kullanışlı’ militanları yönlendirip tedhiş eylemleri, spektaküler katliamlar tezgâhlarlar.

Bunlar, Suriye’ye adam gönderip oradan bu tarafa füze attırtacak bir takım: Bunlardan ‘vatan haini’ bile olmaz; zira yukarıda dedik ya, gözleri hep başkalarının vatanlarında olduğundan, kendi kafalarında vatan kavramı teşekkül etmemiş canavar yamyamlar.

‘Yamyam’ lâfı, burada ne bir benzetme, ne de abartma: Selefi mortoyu çektiğinde ‘millî matem’ ilân edip, halefine de ‘devlet madalyası’ taktıkları bu yaratıkların baş müftüsü “aç kalan koca karısını öldürüp yiyebilir” fetvasını veren. En son yine bunların ilahiyatçılarından geldi ‘ev hayvanlarıyla fotoğraf çektirilmez’ fetvası.

Bunların bir de pek sevgili Mursî’si var, her fırsatta ‘rabia’ işareti yapıp kendisini sonuna kadar desteklediklerini ilân ettikleri: Parlamento’dan 9 yaşındaki kızlar evlendirilsin yasası çıkartabilmek için bir yerlerini yırtan pedofilist. Bunların hepsi ‘ihvan’cı; yani, ölmüş kadınla altı mıydı, sekiz miydi, işte o kadar saat sevişilebilir fetvasının peşine düşen nekrofil sapıklar. Mursî sapığı, kadınların, tek başlarına zerzevat alışverişi yapmalarını da yasaklamıştı, kahkaha atan kadınları iffetsiz ilân edip müstakbel taciz ve tecavüzcüleriyle katillerine açık çek veren yerli versiyonu misali: Bu meczuplar, toplumdan tecrit edilmelidirler.

Daha üç yaşına gelmemiş kız çocuklarının başını örtüp, erkek çocuklarından ayırıyorlar; yani, taa o yaştaki yavruları seks objesi olarak görüyorlar. Aslında bu pislikler için kızdı-erkekti de fark etmiyor. Asıl dertleri birileri karşısında ‘egemen’ olmak ve bunun en kolay yolu da bebeciklere tecavüz.

Bu yaratıklar, halkımızın insan kalması karşısında en büyük tehlike. Zira kişi insan olmayı, öğrenirse ancak çocukken, yani henüz cinsiyetsiz, milliyetsiz, dinsiz, mezhepsiz iken öğrenir.