Instagram Hikayeler’ine gizlice bakmanın yolu

Instagram Hikayeleri'ne baktığınızda Hikaye’nin sahibi bunu görebiliyor. O yüzden 'stalk' için pek uygun değil. Ya da uygun olabilir mi? Sahte bir hesap açmadan, bir başkasının Instagram hikayelerine bakmanın yolu var mı?

Yerli bir girişim olan ve Can Yıldırım tarafından geliştirilen Stories Watch, herhangi bir Instagram profilinin son 24 saat içinde paylaştığı tüm hikayeleri sizin için listeliyor.

Öncelikle şunu belirtelim; profillerin normal paylaşımları burada yer almıyor. Sitede sadece Instagram hikayeleri görülebiliyor.

Stories Watch’un internet sitesinden aynı zamanda o profilin hikayelerini de indirebilirsiniz. Hesabın 24 saat içinde paylaştığı tüm hikayeler sitede yer alıyor. 24 saat sonrasında ise gerçek profilde olduğu gibi sitede içerikler kayboluyor.

Kullanımı da oldukça basit. Sistem, herhangi bir uygulama indirmenizi istemedem tarayıcı tabanlı çalışıyor. Sitede, hikayelerini görüntülemek istediğiniz hesabın ismini arama çubuğuna yazıp aratmanız yeterli oluyor.

Son söz olarak kilitli profillerin paylaşımları ve Yakın Arkadaşlar için paylaşılan hikayelere buradan erişim sağlanamıyor.

Siteye buradan erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak: Tekno Safari