İstanbul Cocktail Festivali, KüçükÇiftlik Park’ta kapılarını aralıyor: Sahne alacak isimler belli oldu

İstanbul Cocktail Festivali bir yıllık aranın ardından kaldığı yerden devam ediyor.

Milagron katkıları ve Wonder Wheel organizasyonu ile bu yıl dördüncü kez düzenlenecek olan İstanbul Cocktail Festivali, 5 Eylül Pazar günü KüçükÇiftlik Park’ta kapılarını aralıyor.

Kokteyl kültürünün her seviyeden meraklılarını bir araya getirmeye hazırlanan İstanbul Cocktail Festivali'nin sahnesinde, Türk alternatif müziğin en önemli temsilcilerinden Büyük Ev Ablukada'nın yanı sıra Ozbi, Aybüke Albere, Baran Bayraktar, Hend!, Manitas ve Tan Güner gibi isimler yer alacak.

istanbul-cocktail-festivali-5-eylul-de-kucukciftlik-park-ta-kapilarini-araliyor-sahne-alacak-isimler-belli-oldu-914209-1.

Festival ayrıca birçok aktiviteye de ev sahipliği yapacak. Miksolojiyi bir bilim ve sanat gibi değerlendiren mekanların lezzetlerini sunacakları stantlar, ödüllü miksolojistlerce verilecek kokteyl atölye ve şovları, Türkiye’nin özgün müzisyenlerinden performanslar ve bağımsız butiklerin tasarım sergileri katılımcıların beğenisine sunulacak.

istanbul-cocktail-festivali-5-eylul-de-kucukciftlik-park-ta-kapilarini-araliyor-sahne-alacak-isimler-belli-oldu-914210-1.

FESTİVAL SAHNESİ

✯ Büyük Ev Ablukada ‘Fırtınayt’
✯ Ozbi
✯ Aybüke Albere
✯ Baran Bayraktar
✯ Hend!
✯ Manitas
✯ Tan Güner

istanbul-cocktail-festivali-5-eylul-de-kucukciftlik-park-ta-kapilarini-araliyor-sahne-alacak-isimler-belli-oldu-914211-1.

AKTİVİTE VE ATÖLYELER

✯ Kokteyl & Yemek Eşleşmesi

✯ Evde Yapılabilecek Basit Kokteyller

✯ Kendi Kokteylini Yarat

✯ Popüler Kokteyller

✯ Alışveriş Alanı
✯ Yemek Alanı

istanbul-cocktail-festivali-5-eylul-de-kucukciftlik-park-ta-kapilarini-araliyor-sahne-alacak-isimler-belli-oldu-914212-1.