İstanbul’un Bağcılar ilçesinde M. Ş. isimli erkeğin, 11 yaşındaki M.Y.’yi okul çıkışı kaçırarak su sattığı dükkânda ses yalıtımıyla donatılmış özel bir odada istismar ettiği iddia edildi. M. Ş.’nin 2009 yılında başka bir çocuğa istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

Kaynak: DHA
İstanbul'da 11 yaşındaki çocuğa istismar: 'Ses yalıtımlı oda oluşturuldu' iddiası

İstanbul Bağcılar’da M.Ş. isimli erkeğin, su sattığı ailenin 11 yaşındaki M.Y.'yi okul çıkışı kaçırarak kendi iş yerinde kurduğu özel bir odada istismara maruz bıraktığı iddia edildi.

Olay, dün Bağcılar Yenimahalle Mahallesi'nde meydana geldi.

11 yaşındaki M.Y. sabah saatlerinde annesi tarafından okula bırakıldı. M.Y, okul çıkışı eve geç kalınca ailesi kızlarını aramaya başladı. Gidebileceği yerleri kontrol eden aile,  herhangi bir ize rastlamayınca polise giderek şikâyetçi oldu.

Şikayet üzerine ekiplerin başlattığı çalışma kapsamında, M.Y.'nin okul çıkışı beyaz bir minibüse bindiği, minibüsün ise aileye su satan M. Ş.'ye ait olduğu belirlendi.

Polis, M. Ş.'nin ev ve işyeri adreslerine eş zamanlı baskın düzenledi. İş  yerine polisin geldiğini gören M. Ş. kaçmaya çalışırken yakalandı. M.Ş. gözaltına alınırken ekipler işyerinde yaptıkları aramada önünde damacana dizili olan 3 ayrı bölme olduğunu fark etti.

2009 YILINDA BAŞKA BİR ÇOCUĞA İSTİSMARDA BULUNMUŞ

Bölmelerin birinden çocuk sesi geldiğini duyan polis, kapıyı açınca M.Y.'yi buldu. Çocuğun bulunduğu bölmenin ses yalıtımlı olduğu ve şüphelinin M.Y.'yi korkutmak için duvarlara astığı A4 kağıtlarına sessiz olması gerektiği yoksa kendisini öldüreceğini yazdığı kaydedildi.

Öte yandan şüphelinin 2009 yılında da başka bir çocuğa karşı cinsel istismar suçuna karıştığı öğrenildi.